Kandidater til byrådsvalg 2021

Byrådskandidater 2021

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Enhedslisten i Odsherred afholdt lørdag d. 14. August et velbesøgt medlemsmøde i Stubberup med det kommendekommunalvalg som hovedemne. Herunder selvfølgelig også valg af kandidater til kommunalvalget 16. November.

Clark Pratt, som siden 2017 har repræsenteret Enhedslisten i byrådet er på vej til at flytte fra kommunen - og genopstiller derfor ikke. Mødet udtrykte stor tak til Clark for indsatsen gennem de sidste 4 år - og udpegede følgende kandidater til KV21:

1. Amalie Petersen, 28 år, studerer offentlig administration , har især fokus på miljø og klima
2. Jeppe Ravn, 40 år, synteseoperatør, har især fokus på børn og unge
3. Kim Mariegaard, 61 år, bibliotekar, har især fokus på socialpolitik og lokaldemokrati
4. Sara Lynge, 44 år, pædagog/lærer og AKT-medarbejder, har især fokus på indvandrerpolitik og integration

Hermed er der lagt op til en liste med bred sammensætning mht. køn, alder, beskæftigelse, erfaring, interesseområder m.m. En liste med både kendte og ukendte ansigter i forhold til tidligere valg. Enhedslisten stiller som ved tidligere valg op på partiliste.

Ud over valg af kandidater konfirmerede lørdagens medlemsmøde også afdelingens politiske program for arbejdet i kommunalbestyrelsen.