Statsløs? Føj for en Fucking…

... Fed Oplevelse! at følge med i dagbladet Information, Enhedslisten og Johanne Schmidt-Nielsens forsøg på at konfrontere B. Rønn Hornbech med almindelig menneskelig anstændighed. - Det var genialt, og selvfølgelig endte Rønn Hornbech med at trække bukserne helt ned på sig selv bag den lukkede mikrofon.
 
Jeg forstod ikke alle detaljer undervejs, og har sikkert heller ikke fulgt med i det hele, men det var fuldt berettiget, at det endte med fyring til Rønn Hornbech. Hun er bare for Forfærdelig. Og Information, Enhedslisten og Johanne kørte det med Stil, jeg klappede i mine små hænder og heppede hver gang der kom nyt i sagen. Det var imponerende sejt af Johanne at stille op mod Langballe i P1 Debat på TV - det lønnede sig, han kom rigtig langt ud, det ku enhver forstå.
 
Tilbage står så kun det store spørgsmål - HVORFOR skete det her? Hvad fik Birthe Rønn og / eller embedsmændene ud af det?
Var det omkring 20-30 unge menneskers fremtid og uddannelsesmuligheder, de ramte? Eller nogle få 100 eller 1000?
Jeg forstår simpelthen ikke hvad der fik dem til at gøre det, og blive ved med det i så lang tid. Selvom de vidste det var mod FN-konventionen.
Der kan da ikke være mange håndører at spare her. Hvorfor så de mange øvelser for at undgå at følge en helt logisk FN-konvention?

Det er dybt absurd, at man kan være født i Danmark - og stadig statsløs. Ulogisk, for hvilken stat skulle man ellers tilhøre? Og det kan da aldrig være børnenes fejl, at deres forældre af den ene eller anden grund er statsløse?
 
- jeg bliver helt hidsig når jeg hører om hende der ikke kunne blive politibetjent, eller hende der ikke kunne komme med på skoleudflugterne osv.
Er ideen med et Integrations-ministerium da ikke, at hjælpe folk til at blive integrerede?
Hvordan kan man være ansat i et ministerium, eller som minister gå på arbejde hver dag, og vide med sig selv at man ødelægger folks liv – med fuldt overlæg, og endda på trods af lovgivningen? Er det noget man kan være stolt af, og hvem er det, der opmuntrer til det? Hvad er gevinsten ved det?

Jeg får den uhyggelige tanke, at Rønn og embedsmændene, eller hvem der nu står bag, simpelthen er Onde oven i deres hoveder.

Det Rigtig skræmmende spørgsmål er også - Hvem faen er det, der stemmer politikere som Birthe Rønn og Søren Pind ind?
- Her burde jeg måske udvide min egen horisont lidt ud over den velkendte, hyggelige venstrefløj.


Så, NU er jeg bange!

Et medlem af EL Odsherred (Navnet er webmaster bekendt)

Emneord: